BJKOnline Beşiktaş Forumu  

Geri Dön   BJKOnline Beşiktaş Forumu > Beşiktaş Taraftar Forumları > BJKOnline Türk ve Dünya Sporu > Türkiye'den Spor > 2009-2010 Ziraat Türkiye Kupası
SSS Üye Listesi Takvim Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Türkiye'den Spor Türkiye'deki spor olaylarının tartışılabileceği forum..

Anket: yeni adıyla Ziraat Türkiye kupasının şampiyonu kim olur ?
Uyarı : Bu herkese bir açık Ankettir. Bu Anketi bütün üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.
Anket Seçenekleri
yeni adıyla Ziraat Türkiye kupasının şampiyonu kim olur ?

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 11-02-2010, 21:38   #1
rıza0790
Karakartal

rıza0790 - ait Avatar

rıza0790 is on a distinguished road
Tanımlı

son anda makatı kurtardı fener. bu kadar olur anasını satayım. BU BURSAYA SAYMIYIM DA NABIYIM SİMDİ. GEL GEL SORA ÇIKAMA YARI FİNALE :@
ATEŞ BİZİMLE YANAR
FİDAN BİZİMLE BÜYÜR
ÇİÇEK BİZİMLE BİZİMLE AÇAR
BİZİMLE SÜRER HAYAT
ULUS BİZİMLE YAŞAR

BİZ ATATÜRK GENÇLERİYİZ
rıza0790 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-02-2010, 22:41   #2
Boran
Karakartal

Boran - ait Avatar

Boran is an unknown quantity at this point
Tanımlı

Efsane 29. yilina devam ediyordu ki son anda kurtardi hehehe. neyse daha devami var, cok guluyorum bu fenere coook
Eski 11-02-2010, 23:17   #3
ertan1903
Karakartal

ertan1903 - ait Avatar

ertan1903 is on a distinguished road
ertan1903 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

bursa ılk macta mucadeleyı koymus olsaydı bugun turu rahat gecerdı.
Eski 12-02-2010, 08:08   #4
p.nouma83
Karakartal

p.nouma83 - ait Avatar

p.nouma83 is an unknown quantity at this point
Tanımlı

Azize Başkan çıkıp keşke bu maçtan sonrada hakemlerle alakalı bir demeç verebilseydi!..İstanbulda oğlanların hakkı yenmemiş olup bariz golleri sayılmış olsaydı dün akşam ezikler turu değil Babayı almış olacaklardı!..Yinede Rezil olmak konusunda kendilerinin rakibi olmadığını gördük..Dün sahada futbol adına hiçbir şey yokken turu bala göte aldılar..Bu kupayı alırlarsa çok yazık olur...Daha doğrusu onlar almadı, biz vermiş olduk da diyebiliriz..
Eski 12-02-2010, 12:04   #5
rıza0790
Karakartal

rıza0790 - ait Avatar

rıza0790 is on a distinguished road
Tanımlı

Alıntı:
p.nouma83´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Azize Başkan çıkıp keşke bu maçtan sonrada hakemlerle alakalı bir demeç verebilseydi!..İstanbulda oğlanların hakkı yenmemiş olup bariz golleri sayılmış olsaydı dün akşam ezikler turu değil Babayı almış olacaklardı!..Yinede Rezil olmak konusunda kendilerinin rakibi olmadığını gördük..Dün sahada futbol adına hiçbir şey yokken turu bala göte aldılar..Bu kupayı alırlarsa çok yazık olur...Daha doğrusu onlar almadı, biz vermiş olduk da diyebiliriz..
+1903
ATEŞ BİZİMLE YANAR
FİDAN BİZİMLE BÜYÜR
ÇİÇEK BİZİMLE BİZİMLE AÇAR
BİZİMLE SÜRER HAYAT
ULUS BİZİMLE YAŞAR

BİZ ATATÜRK GENÇLERİYİZ
rıza0790 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-02-2010, 16:12   #6
rayfi41
Karakartal

rayfi41
Tanımlı

Alıntı:
p.nouma83´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
onlar içine geldiğinde çıkıp ağlarlar. daum çıkmış bi de 90. dakikada golü biz atmadık mı diye hesap soruyor. ilk maçta bursa nın attığı ve verilmeyen bir gol, ayrıca maç 0-0 iken turgay karşı karşıya kalmıştı, hakem en direkt atış diye durdurdu alakası yoktu... dünkü maçta da maçın 35. dakikalarında bilica yı atmayan hakeme ben hakem demem. eyyamcı derim. o. çocuğu derim kimse kusura bakmasın. hakemin yanında topa abanarak tepki gösteriyor. daum bile kırmızıyı hakettiğini düşünüyor ki, 2. yarıya dahi çıkarmadı bilica adisini... deniz in elle müdahalesine bişey demiyorum zaten.

hakemler adil davranırlarsa bunlar manisa yı eleyemezler. bu manisayı kadıköy de nasıl yendiklerini de biliyoruz. manisa nın gene bir golü verilmemişti, ayrıca %1 trilyon da penaltısı verilmemişti. +100 de attıkları karambol golüyle 2-1 kazanmışlardı. bua di ezikler kazandıkları maçın yarısını hakem itelemesiyle kazandı ve halen utanmadan ağlıyorlar...
rayfi41 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-02-2010, 18:45   #7
asikartal
Karakartal

asikartal - ait Avatar

asikartal is on a distinguished road
Tanımlı

rayfi41'in dediklerine aynen katılıyorum...sadece +1903 diyebilirim o sözlerin üstüne... :) inşallah, ezikfb finali bile göremez de tam rezil olur... :))
asikartal is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-02-2010, 22:26   #8
forzabjk06
Karakartal

forzabjk06 - ait Avatar

forzabjk06 is an unknown quantity at this point
Tanımlı

ikinci maça bakarak yorum yapılınca yanlış değerlendirmeler çıkabiliyor..sonuç olarak 180 dakika olarak düşünelecek bir eşleşme..ilk maçta fener vites küçültmese 3-0 dan sonra bursa o gün 5lik olurdu..çok açık ve net..orta sahayı bile geçmekte zorlandılar..verilmeyen gole gelecek olursak kesinlikle hakem hatası ama skor 3-1 olsa ya da daha riskli bir skor olsa fenerinde böyle bir takımla maça çıkacağını zannetmiyorum..tamamen 3-0 ın rahatlığı vardı fenerde..

ikinci maçta da herkes bursa mursa demiş ama maçın 10. dakikada bitmesi bile işten değildi..fener forvetlerinin beceriksizliği..ben bursanın attığı goller dışında "bu da nasıl kaçar" denilebilecek bir pozisyonu hatırlamıyorum..3 pozisyon yakaladı attı geçti..
Eski 13-02-2010, 08:51   #9
p.nouma83
Karakartal

p.nouma83 - ait Avatar

p.nouma83 is an unknown quantity at this point
Tanımlı

Alıntı:
forzabjk06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ikinci maça bakarak yorum yapılınca yanlış değerlendirmeler çıkabiliyor..sonuç olarak 180 dakika olarak düşünelecek bir eşleşme..ilk maçta fener vites küçültmese 3-0 dan sonra bursa o gün 5lik olurdu..çok açık ve net..orta sahayı bile geçmekte zorlandılar..verilmeyen gole gelecek olursak kesinlikle hakem hatası ama skor 3-1 olsa ya da daha riskli bir skor olsa fenerinde böyle bir takımla maça çıkacağını zannetmiyorum..tamamen 3-0 ın rahatlığı vardı fenerde..

ikinci maçta da herkes bursa mursa demiş ama maçın 10. dakikada bitmesi bile işten değildi..fener forvetlerinin beceriksizliği..ben bursanın attığı goller dışında "bu da nasıl kaçar" denilebilecek bir pozisyonu hatırlamıyorum..3 pozisyon yakaladı attı geçti..
İyi güzel demişsin de kardeşim biz mi dedik eziklere 3-0 dan sonra vites küçült diye..Kaldı ki eğer o mantıkla olaya yaklaşırsan aynısınıda burda oğlanlar için demek zorunda kalırsın..Bizim itiraz ettiğimiz nokta farklı.!
Eski 13-02-2010, 21:16   #10
forzabjk06
Karakartal

forzabjk06 - ait Avatar

forzabjk06 is an unknown quantity at this point
Tanımlı

ben zaten hakem kısmı hakkında hiçbir tarafı haklı ya da haksız olarak değerlendirmedim..hakem hatası konusunda rekor kıran bir kulübün taraftarı olarak kimin canı yanarsa yansın umrumda değil..biz çok çektik söylediğimiz zaman hep hakemleri suçluyorsunuz diye laf yaptılar..birazda onların canı yansın..

ben genel olarak ikinci maçtan sonra herkesin bursanın turu geçmesini gerektiğini söylediği için yazdım o mesajı..sadece futbol açısından bir değerlendirme..

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri
Modları Göster