BJKOnline Beşiktaş Forumu  

Geri Dön   BJKOnline Beşiktaş Forumu > Beşiktaş Taraftar Forumları > Beşiktaşımız > Sporcularımız > #23 Filip Holosko Hakkında Yorumlar
SSS Üye Listesi Takvim Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Sporcularımız Tüm branşlardaki oynayan ve oynamış sporcularımız hakkında tartışılan bölümümüz.

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 30-12-2007, 04:39   #1
eagle_base
Karakartal

eagle_base - ait Avatar

eagle_base is an unknown quantity at this point
eagle_base - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

hayyrlysy olsun
Eski 30-12-2007, 04:40   #2
mansiz84xxx
Karakartal

mansiz84xxx
Tanımlı

öncelikle sunu belirtmek istedim.ben mansiz84xxx kimli?imle yaklasyk 4 ay once banlanmystym.fakat cezamyn bytmesinin ustunden 3 ay gecmesyne ragmen hala uyelygym aktyf degyldy yetkylyler bu konuda daha dykkatly olmasyny ystyyorum.bu yuzden yeny uyelyk almak zorunda kaldym.
<DIV></DIV>
<DIV>HOLOSKO TRANSFERYNE GELYNCE BENCE %100 DOGRU BYR TRANSFER.BURAK YILMAZIN TAKIMA YARARINDAN COK ZARARI OLDUGUNU TARTISMAYA GEREK YOK.BOS KALEYE GOL YAPAMAYAN,YERDEN KALKAMAYAN BASYRETSYZ BYR OYUNCU.7 NUMARA GIYIP,SAC TARZIYLA C.RONALDO OLUNMUYO...KORAY AVCIYA GELECEK OLURSAK ZAMANINDA BJK'A COK KATKISI OLMUSTUR.HIRSI VE MUCADELE GUCUNU ON PLANDA TUTAN BIR FUTBOLCUYDU.AMA BENCE MYLADINI DOLDURDU.SON OLARAK 5 MILYON EURO OLAYINA GELIRSEK.BOBO VE HOLOSKO IKILISI BENCE MUKEMMEL BIR IKILI OLACAK VE GORECEKSINIZ GELDIGI PARANIN KAT KAT USTU BIR PARAYA SATILABILECEK BIR FUTBOLCU OLACAK.</DIV>
<DIV>DY?ER GITMESI GEREKEN OYUNCULAR BENCE BASTA BAKI MERCIMEK,A.TANDOGAN,M.YOZGATLI,RICARDINHO,YBRAHYM ÜZÜLMEZ SAYGILAR...</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
mansiz84xxx is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-12-2007, 04:45   #3

Tanımlı

iyi transfer ama çok pahaly geldi in? bekleneni verir stili falan ilhana çok benziyor ama hyrsyny bilmiyorum izleyip görecez
Eski 30-12-2007, 05:06   #4
Siriceberg
Karakartal

Siriceberg - ait Avatar

Siriceberg
Siriceberg - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

adam be?ikta?yn taraftary için atmosfer için geliyorum diyor 3 forma önünden bjk formasyny syrtyna geçiriyor kanynyn son damlasyna kadar mücadele edecektir...
Eski 30-12-2007, 05:21   #5
deccal_41
Karakartal

deccal_41
Tanımlı

BE?YKTA?IN ELYNDE BOBO GYBY TÜRKYYENYN EN YYY HUCUM OYUNCUSU VAR..AMA ONA PARTNER DÜ?ÜNÜLEN NOBRE NYN BE B.YILMAZ INYETENEKLERY KISITLI OLSU?U YÇYN..BYR ÇOK MAÇTA GERÇEK SYSTEMYMYZ OLAN ÇYFT FORVET YERYNE TEK FORVET OYNAMAK ZORUNDA KALDIK!ZATEN TEK BOBO YU RAKYP SAVUNMALAR TEKME TOKAT TUTMAKTA ZORLANIYORLARDI HATTA TUTAMIYORLARDI!?YMDY AYNI BOBO GYBY FULELY GÜÇLÜ HIRSLI VE GOLCÜ HOLOSKODA GELDY..BENCE BOBO - HOLOSKO YKYLYSY VE ARKALARINDA DELGADO YLE RAKYP DEFANSINI GEÇTYM RAKYP ORTA SAHASI BYLE YLERY ÇIKAMAZ.. BANKO ?AMPYYONUZ! BURAK A GELYNCE ZATEN BE?YKTA?TA OYNAYACAK YETENE?E SAHYP DE?YL.TARAFTARI KANSER EDYYORDU,KORAYA GELYNCE BU SENE OLMASA SENEYE ZATEN SÖZLE?ME YAPILMAZDI AMA SEZON SONUNA KADAR KALADABYLYRDY..BYRSE NOBRE VE A.TANDO?ANI BY YERE KYTLESEK TAM SÜPER OLACAK..
deccal_41 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-12-2007, 05:39   #6

Tanımlı

daha önce holosko ve onun transferi hakkynda yeterince açyklama yaptym...sadece hayyrly olsun diyorum...faydaly olur umarym...
Eski 30-12-2007, 05:44   #7

Tanımlı

Hayyrly u?urlu olsun..Yn?allah yararly olur..
Eski 30-12-2007, 06:41   #8
efecan_1903
Karakartal

efecan_1903
Tanımlı

ALLAH yn izniyle lebleby gyby gollere hazyr olun bobo holosko
efecan_1903 is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-12-2007, 06:44   #9
Siriceberg
Karakartal

Siriceberg - ait Avatar

Siriceberg
Siriceberg - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

ya aslynda ben boboyla holoskonun piyasa yapmasyny çok istiyorum 2side sempati duydu?um oyuncular fakat gönül istemez mi ikisinide ?öyle 10ar milyon euroya elden çykaryp bir dünya yyldyzy almak ?
Eski 30-12-2007, 06:54   #10
essra
Karakartal

essra - ait Avatar

essra
Tanımlı

<DIV></DIV>
<DIV> ...hayyrly olsunN...demek lazym... son 10 yylda alynan en pahaly futbolcuymu? sanyrsam... pöfff... umarym aldy?y parayy hak eder... güzel günler gösterir bize... bekleyip görelimM... ( Koray olayy canymy çook acytyyor.... o ayry...)</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV> </DIV>

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri
Modları Göster