![]() |
|
| SSS | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Duyurular Bjkonline.com'dan duyurular... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
Artık foruma davetiyesi olmayan giremeyecek. Forumumuza üye olmak isteyen kişi halen üye olan birinden davetiye isteyecek, o kişi eğer davetiye hakkı var ise yeni üye olmak isteyenin e-posta adresine davetiye gönderecek ve yeni kullanıcı bu davetiye ile foruma kayıt olabilecek.
Peki bu davetiyeler nereden yollanır ? http://forum.bjkonline.com/invites.php bu sayfaya girip kalan davetiye hakkınızı görüp arkadaşlarınızı foruma davet edebilirsiniz. Davetiye ile üye olan kişiyi kimin davet ettiğini yönetim olarak görebileceğiz. Yani davet ettiğiniz kişi eğer Beşiktaşlı değil ise sizin de üyeliğiniz tehlikeye girecek. Bu yüzden lütfen davetiye yollayacağınız arkadaşlarınızı dikkatli seçin. Şuanda mesaj sayısı 100 ve üzeri olanlarda 5 kişi davet etme hakkı var. Bu davetiye hakkı forumdaki haftalık aktifliğe göre her Pazar günü güncellenecektir. Yani davetiye hakkınızda azalmalar ve artışlar olabilir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Karakartal
|
güzel bi sisteme geçilmiş elinize sağlık artık saçma sapan mesaj atanlardan kurtulacağız
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Hayırlısı olsun...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Karakartal
|
Hayırlı olsun..
|
|
|
#5 |
|
Karakartal
|
bi arkadaşa davetiye gönderdim ancak link yokmuş bu sistem nasıl işliyecek acaba
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Karakartal
|
sanmam ama bi daha denerim sağolun
|
|
|
#8 |
|
Administrator
![]() |
çalıştı mı merak ettim ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Karakartal
|
daha arkadaşla konuşamadım
|
|
|
#10 |
|
Karakartal
|
iyide ben hiç davetiye atmadan hakkım bitmiş :S nasıl olacak ?
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|