![]() |
|
| SSS | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Çöp Kutusu Forumdaki gereksiz mesajlar, kilitlenmiş mesajlar buraya atılır.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
|
|
#1 |
|
Karakartal
![]() |
MEHMET TOPUZ
![]() Mehmet Topuz 7 Eylül 1983, Yozgat doğumlu,Türk futbolcu'dur. Futbol Kariyeri Mehmet Topuz,futbol kariyerine 1999 yılında "Kayseri Yolspor" altyapısında başlamıştır.Bu kulüp ile amatör sözleşme imzalamıştır.2000 yılında Kayseri Erciyesspor'a transfer olmuş ve Kayseri Erciyesspor ile profesyonel sözleşme imzalamıştır.2000-2004 yılları arasında Kayseri Erciyesspor forması giymiştir.Buradaki performansı Milli takımlarda görev almaya başlamıştır.2004 yılında Kayseri Erciyesspor forması ile Bank Asya 1.Lig'de şampiyonluk yaşamıştır.2004 yılında Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor'un isim değişikliğine gitmesi üzerine Turkcell Süper Lig'de Kayserispor forması giymeye başlamıştır.Bu dönemde Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması giymeye başlamıştır. Kayserispor da ilk sezonunda iyi bir performans göstermiştir ancak takımı ligde kalmayı son haftalarda başarmıştır.Sonraki sezon Kayserispor ve Mehmet Topuz yükselişe geçmiştir. Mehmet Topuz,2006-2007 sezonunda UEFA Kupası'nda da mücadele etmiştir.Bu dönemde Çek Cumhuriyeti ile yapılan özel maçta ilk kez Türkiye Milli Futbol Takımı forması giymiştir.2007 yılında ise Kayserispor "Takım Kaptanlığı"na getirilmiştir.Attığı goller ve yaptığı asistler ile takımın en önemli futbolcularından birisi olmuştur.Sağ ayagını son derece iyi kullanır.Uzak yakın demeden kaleye sert ve isabetli çektiği şutlarla ünlenmiştir. Takımının Avrupa Kupalarında mücadele etmesinde,ligde üst sıralarda yer almasında ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmasında büyük pay sahibidir.Kayserispor ile 2010 yılına kadar sözleşmesi vardır. 4 Haziran 2009 tarihinde Beşiktaş ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır. Transfer Beşiktaş Kulubu tarafından resmi siteden doğrulanmış ve borsaya bildirilmiştir. Milli Takım Kariyeri Mehmet Topuz Milli Takımlarda 2004 yılında görev almaya başlamıştır.İlk maçını Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması ile Danimarka'ya karşı oynamıştır.21 kez Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması giymiştir. Türkiye Milli Futbol Takımı formasını ise ilk kez 2006 yılında oynanan Çek Cumhuriyeti maçında giymiştir.Milli forma ile 20 maçta görev almıştır. BEŞİKTAŞIMIZA HAYIRLI OLSUN!
|
|
#2 |
|
Karakartal
![]() |
kulübümüze hayırlı olsun fenere cimboma kapal olsun
|
|
#3 |
|
Karakartal
![]() |
türkiyeden alınabilecek en iyi ismi aldık...bu açıdan yılın transferi diyebiliriz... ;) eziklerin elinden kaparak almış olmamız da işin keyif veren bir diğer tarafı...camiamıza hayırlı olmasını diliyorum...umarım faydalı bir transfer olur...
|
|
#4 |
|
Karakartal
![]() |
camiamıza hayıırlı uğurlu olsun ne diyelim;) sağlam adam ama kayseride ki gibi takımın beyni benim die düşünüp bencil oynamaz umarım
|
|
#5 |
|
Karakartal
![]() |
Bunu Dedi
Çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Siyah beyazlı kulüpte daha mutlu olacağımı düşündüm Mehmet Topuz / Kayserisporlu futbolcu
|
|
#6 |
|
Karakartal
![]() |
basın hala şok yaşıo :)) borsaya bildirilmiş bir transferi hala kabullenemediler topuzu fenerde görmeyi istiyorlardı:))))) ama olmadı üzdük basını özürdileriz:)))
|
|
|
|
|
#7 |
|
Karakartal
![]() |
kayserinin yöneticisi açıklama yapmış daha anlaşmadık gibi laflar etmiş.. bunlar şimdi ortalığımı germeye çalışıyo. anlamadım gitti haa. neyse hayırlısı artık.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Karakartal
![]() |
amaç fiyat arttırmak akşama kadar bu iş çözülür gibi geliyor bana
|
|
#9 |
|
Karakartal
![]() |
Bu Transfer Bitti Sıra kimde onu merak ediyorum, basının trajı düştüüü galiba ...eğer Topuzu ezikler almış olsaydı yeryerinden oynardı.DEHŞET GAZETE SATARDI EZİKLER ALIR ALIR OKURDU Dedik birkez bütün basın traj forza beşiktaş
|
|
#10 |
|
Karakartal
![]() |
Mehmet Topuz’un Beşiktaş’a transferinde pürüz çıktı!.. Yıldız oyuncu Beşiktaş’a gitmek istediğini söylerken, Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduklarını ve sarı lacivertli kulübe pazartesi gününe kadar beklemek için söz verdiklerini açıkladı!..
Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Mehmet Topuz, “Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Kayserispor Yönetimi’nden anlayış bekliyorum” dedi. Topuz’un açıklaması şöyle: “Onların istediği değil de benim istediğim takım olacak dedim. Onlar da kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Dün görüştük anlaştık. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olduğunu söyledim. Bir problem çıkarmayacaklarını söylediler. Bu sabah Süleyman abiyle de görüştüm ve anlayış göstereceklerini söylediler. Benim tavrım yüzde 100 bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Benim açımdan hiçbir pürüz yok. Onlardan anlayış bekliyorum. Bugünlere gelmemde emekleri ver. Düne kadar Fenerbahçeli yetkililerle görüşmüştüm ama dün Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Fenerbahçe ile görüşmem olmadı!..” SÜLEYMAN HURMA: “BİZİ KİMSE MECBURİYETE ZORLAYAMAZ” Mehmet’in açıklamasından sonra programa bağlanan Süleyman Hurma ise Fenerbahçe’ye verilmiş bir sözleri olduğunu ve pazartesi gününe kadar bekleyeceklerini söyledi. Siyah beyazlı kulübe kendileriyle görüşmeden Mehmet Topuz ile anlaşması nedeniyle sitem eden Hurma’nın açıklaması şöyle: “Oyuncumuzun ve benim bu transferle ilgili televizyonda konuşmamız şık değil. Mehmet ile sabah konuştuğumuz doğrudur ama Beşiktaş’a vereceğimiz konusunda söz verdiğimiz doğru değil. Ben kendisine “Biz F.Bahçe ile anlaşmak üzereyiz lütfen ‘Ben şu takımı, bu takımı tutuyorum’ diye görüş belirtme” dedim. Biz Mehmet’in Kayseri’de kalması yönünde de konuştuk ama anlaşamadık. “Seni şuraya vereceğiz ya da buraya vereceğiz” diye talimat verir gibi cümleler kullanması hoş değil. Mehmet ile yaptığımız görüşmeden sonra başkanımız, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştü. Başkanımız pazartesi gününe kadar söz verdi. F.Bahçe pazartesi gününe kadar süre istedi bizden. Başkanımız para arttırmak isteseydi masanın birinden kalkıp diğerine geçerdi. Biz o ana kadar Beşiktaş’ın Mehmet ile ilgilendiğini zaten bilmiyorduk. Dün ve bugün başkanımızla konuştu Yıldırım Demirören Bey. Ama sayın başkanımız bir söz verdiğini ve pazartesi gününü bekleyeceklerini söyledi. “Bu sözü Beşiktaş’a verseydik yine tutardık” dedi. Keşke Beşiktaş önce bizimle görüşseydi. Benim açıklamamdan sonra sanırım Beşiktaş’tan Mehmet’e “Böyle böyle bir açıklama yap ki Fenerbahçe transferden çekilsin” denilmiş. Geçen sezon Gökhan’ın transferinden dolayı Galatasaray ile sorun yaşadık Orada gösterdiğimiz duruşu burada da göstereceğiz. Gayet tabi oyuncumuzun isteğini yok saymayacağız. Eğer Mehmet Topuz’dan çok fazla para kazanmak isteseydik tüm kulüpleri dolaşır ve fiyatı arttırırdık. Biz Beşiktaş ile Mehmet’in anlaşmış olduğunu bilseydik Fenerbahçe’ye söz vermezdik. Mehmet Topuz ile anlaşıldığını biz akşam televizyondan öğrendik. Böyle bir durumda bizi kimse mecburiyete zorlayamaz.” maraton.com.tr
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|