BJKOnline Beşiktaş Forumu  

Geri Dön   BJKOnline Beşiktaş Forumu > Beşiktaş Taraftar Forumları > BJKOnline Türk ve Dünya Sporu > 2010 Dünya Kupası > İspanya-Türkiye
SSS Üye Listesi Takvim Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

2010 Dünya Kupası 2010 Dünya Kupası Hakkında Haberler Açıklamalar Bu Bölümde

Anket: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Anket Seçenekleri
Maç Nasıl Sonuçlanır ?

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 29-03-2009, 01:23   #1
ErenSad
qqqqqqq

ErenSad - ait Avatar

ErenSad isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
ErenSad - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

hepsi ölü gibiydi sahada kimse yoktu anca defans ..ibrahim üzülmez sanki 70 yasında ..

www.BJKvideolari.com Çok YAKINDA!!
ErenSad is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-03-2009, 18:49   #2
the_eagle
Super Moderator

the_eagle - ait Avatar

the_eagle is on a distinguished road
Tanımlı

Adamlar taşşak geçmek için değil oyunu soğutmak için pas yaptı. Yabancı hayranlığınızı pekiştiremediniz pek sanıyorum. 1-0 sizi mutlu etmedi. Neyse... En beğendiğim isim Semihti. Neden çıktı anlamadım. Nihat ve Tuncay çok kötüydü, Arda yoktu.

Adamlar ne biçim sahip çıkıyolar takımlarına ortam süperdi. Bakalım İStanbul'da Sosyetik taraftar nasıl bi performans sergileyecek...

BEnim tepkim burda futbola olan yorum değil Utkucum. İspanya çok iyi takım bizi yener diyebilir herkes. Benim şahsi görüşüm de bu. Yalnız yok fark yeriz, yok karşılarına çıkamayız , yok bize çıkarmadan 5 atarlar... Bu tabirler hoş değil. Bizim milletimiz imkansızlıklar içinde imkan yaratan bir millettir. Her an herşey olur... Son 5 turnuvada 3 çeyrek final oynamışız ve averajda Avrupa'nın 2. takımıyız. Yani kendimizi bu kadar dibe vurmanın küçümsemenin kimseye bi getirisi yok. Rakibi bilelim tanıyalım, ancak kendimizi de bi görelim, kişisel düşüncelerimizi ve egolarımızı bir yana bırakıp tek bir payda üzerinde birleşelim... Haydi selametle...
Eski 29-03-2009, 10:25   #3
seey53
Yönetici

seey53 - ait Avatar

seey53 is an unknown quantity at this point
seey53 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

tuncay kendini çok geliştirmiş çok beğendim. fark yemiş kadar olduk adamlar 30 pastan aşağı oynamadı dalga geçtiler bizle emre ve arda gezindi sahada ortasaha 2 kişi eksikti böyle olacağı belliydi geçmiş olsun
Eski 29-03-2009, 15:04   #4
asikartal
Karakartal

asikartal - ait Avatar

asikartal is on a distinguished road
Tanımlı

esas oynaması gerekenler oynamadı...ne nihat ne arda ne tuncay ne aurelio ne de emre...takımın en gayretlisi i.üzülmez ve semihti...ama ne gariptir ki oyundan alınan da semih oldu...eee tabi adam orta sahalara kadar gelip top alış-verişi yaparsa bir de ilerde tek başına gol atmak için boğuşursa yorulur, çıkar...başka ne olacaktı ki...kötü oynamamıza rağmen 1 puan da alabilirdik...yalnız nihatın beşinci dakikada kaçırdığı gol de kaçmamalıydı...böyle maçlarda yakaladın mı atacaksın...yalnıııız ispanya da çok rahat değildi ve öyle aman aman bir top da oynamadı...en etkili adamları s.ramostu desek yalan söylemiş olmayız heralde...kısaca halı sahada yenecek tipten bir gol yiyerek yenildik...artık iş kalan maçlarda en kötü 1 beraberlik alıp tüm maçları kazanarak tamamlamakta...ama bu terimle bu ne kadar mümkün görünecek, tartışılır...
asikartal is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-03-2009, 16:09   #5
Boran
Karakartal

Boran - ait Avatar

Boran is an unknown quantity at this point
Tanımlı

o kadarda kotu degildik ilk yarida iyi alan daralttik.
2. yarida hic bisi yapamadik. Tuncay ve Emre o kadar kotu degildi, en kotuleri Arda ve Nihatti.

Bi de Halil vardi noldu ona?
Eski 29-03-2009, 21:01   #6
Huzur İsyAndA
Karakartal

Huzur İsyAndA - ait Avatar

Huzur İsyAndA is an unknown quantity at this point
Tanımlı

Türkiye buradaki maçı alırr ama ispanyanın son maçını gördükten vee biizim kaybedecek birşeyimizin olmadığından dolayı böyle yazıyorum...
ama tuncay topu ezmemeli ..semih oynadı diyorsunuz fakat sağa koşma yok hep boş bıraktıı kanadı ...o biraz düzeltir dikkat ederse
eee ramosu durdurursak kanat ataklarından...arda adam gibi oynarsa...Emre pres yaparsa neden olmasın neden yenmeyelim...
Ben isterim ki dünya kupasında Türkiye de olsun havalimanında turistlerin içinde zıplayıp yanımdaki Almana sarılıp gol dediğim oldu havalimanında..ben böyle bakıyorum olaya...Almanlar dahi seviniyor du Türkiye gol atınca güzel bir ortamda maç izlemek güzel oluyor.

душа мятежника

Konu Huzur İsyAndA tarafından (29-03-2009 Saat 21:04 ) de değiştirilmiştir..
Huzur İsyAndA is offline   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri
Modları Göster