![]() |
|
| SSS | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Görüşler / İstekler / Hatalar Sitemiz hakkındaki görüşlerinizi, sitede görmek istediklerinizi ve sitede bulunan hataları buraya yazın... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
|
|
#1 |
|
Karakartal
![]() |
ya ?u be?ikta?ymyz bölümünde bir sayfada çok fazla konu çykyyo yani ona limit getirsek mesela en fazla 7-8 konu gözüksün konya maçy biteli yyllar oldu hala duruyo orda
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
en son cevap yazylan konularyen üste alyyoruz.. 20 konu gösteriliyo.. cok konu olunca onlar da gözükmez..orda durmasy da bi?eyi degi?tirmez.. foruma katylym az oldugunu gösteriyor.. co?almamyz gerekli.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Karakartal
![]() |
dyer kanallara uye olma zorunlulugunu ortadan kaldyrsak kendy adyma konusayym sadece byu syteye gyrerek gercek bjk lylerle konusup hbr almak ystyorm ama kanalda by yerlere gele bylmk ycynde dyer kanallarada uye olup kendymyzy orda gostermemyzyde ystyosnz .bu konuyu bydaha ele alsak.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Tam anlamadym karde? dedigini,daha açyk bi dille pls..
|
|
|
|
#5 |
|
Karakartal
|
sanırım houdini105 arkadaşımız sohbet kanalından sözediyor. bende siteye yeni üye oldum fakat foruma katılım gerçekten çok az. mesela forumdaki yazıları okuduum kadarıyla bu kanalın kurucuları #beşiktaş sohbet odasınında kurucuları ve sanıyorum chat kanalı daha aktif forumdan. houdini105 arkadaşımız forumunda en az chat kadar aktif olmasından sözediyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Karakartal
![]() |
bu konuda yapylacak çok bir ?ey yok bence insanlary zorla sokamayyz ki siteye? herkesin kendi insiyatifine kalmy? bir olay ama yönetim siteye katylymy arttyrmak için elinden geleni yapyo aldy?ym haberlere göre :P |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Karakartal
![]() |
daha cok axx ler hakkyndaydy solemek ystedygym .dyer sytelerde kendymyzy gostermezsek axx alamayacagmz bu yuzden bu konun tekrar konusulmasyny ystedym .eger ben yanlys anladyysam da kusura bakmayyn symdyden..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Axx i?inin buraylan alakasy yok...Site ile Mirc ayry 2 platform..Axxi orda kendyny gosteryp alyrsyn,foruma bakmaz yani...
|
|
|
|
#9 |
|
Karakartal
![]() |
oky .saol.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Karakartal
![]() |
paylasmak ystedygym fykrym war bjk online forumda yeny menu acsanyz ve oraya uyler yeny bulduklary ylgync sytelery resymlery bedava yerlery sifresyny bulduklary weya kyrdyklary yerlery ylgy cekycy seylery vb gyby seylerden olusan bylgylery yazabylceklery yeny byr meny olusturmak paylasyma acmak gyby son soz syzleryn taby.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|